Mi Experiencia

 • Anna Maria Constanseu

  30/09/1946 Nacida en Pau, Alt Empordà

  Dinámica e inquieta, apasionada y vitalista. Disfruto de la práctica docente artística y de la organización de acontecimientos en los cuales el arte es el centro de actividad.

 • 2018

  Exposició individual permanent a la Llotja Comunal Castelló d’Empúries (Girona). Comissària, organitzadora i pintora dins la 11a edició de la ruta de l’Art Castelló d’Empúries (Girona).


  2017 - 2016

  Exposició individual permanent a la Llotja Comunal. (Castelló d’Empúries). Exposició collectiva Abordatges Platja d’Empuriabrava. Comissària, organitzadora i pintora 10a edició Ruta de l’Art. (Castelló d’Empúries). Exposició individual de pintura “Camins d’aquíd’allà” Al Bosc de Can Ginebreda, Porqueres Girona. Exposició individual de pintura a la Llotja Comunal. (Castelló d’Empúries). Comissària, organitzadora i pintora 9a edició Ruta de l’Art. (Castelló d’Empúries).


  2015 - 2014

  Exposició individual de pintura “L’art és vida” a l’Ecomuseu Farinera Castelló d’Empúries, Girona. Comissària, organitzadora i pintora dins la 8a edició Ruta de l’Art Castelló d’Empúries, Girona. Quadre mural per el museu de la Basílica de Castelló d’Empúries. Exposició a la sala d’art del Hotel Bon Retorn (Figueres). Participa i organitza la 7ª Ruta de l’Art de Castelló d’Empúries (Girona) Exposició al Club del Mar de San Amaro Corunya (Galicia). Col·lectiva a la Galeria Sargadelos (Santiago de Compostela). Exposició a l'Espai d'Art del Celler Espelt (Vilajuïga).


  2013 - 2012

  Expo Multiformes 2 Sky Gallery Arts (Barcelona). Mural Sant Joan dels Erms (3,30x2) exposat a la Basílica (Castelló d'Empúries). Exposició a Can Mora de Darnius (Girona). Exposició Multiformes Galeria de Arte Imagen (Coruña) Il·lustració del conte "La Llegenda de Bruel" (Ajuntament de Castelló d'Empúries). Organitza i participa 6ª Ruta de l'Art (Castelló d'Empúries). Col·lectiva a la Galeria Arga (Coruña). Exposició al Ecomuseu la Farinera de Castelló d'Empúries "La Força de la Tramuntana". Col·lectiva de Nadal a la Galeria Arga (Corunya). Participa i organitza 5ª Ruta de l'Art (Castelló d'Empúries). Exposició d'escultures sota el títol "Andante" (Universitat de León). Col·lectiva de gran format "El Mar" de la Fundació Novacaixagalicia (Corunya). Exposició "La Força de la Tramuntana” (Alt Empordà).


  2011 - 2010

  Artista convidada a la mostra del Castell de Calonge (Girona). Exposició individual i col·lectiva al Castell de Sant Ferran "La Força de la Tramuntana". Participa a la Nit d'Art (Castelló de la Plana). Expo a Galeria Revistar (Barcelona). Expo a l'Espai d'Art Celler Espelt de Vilajuïga "De Noia a l'Empordà". Participa i organitza 4ta Ruta de l'Art. Exposició de Nadal de Arga (Coruña).Exposició permanent a la Asociación Artistas Plásticos Galegos ARGA (Corunya). Expo al Liceo de Noia. "De l'Empordà a Noia" (Coruña). Col·lectiva a l'Espai d'Art Celler Espelt de Vilajuïga. Participa a Marb Art (VI Fira Internacional de Marbella). Participa i organitza 3ª Ruta de l'Art (Castelló d'Empúries). Expo a Galeria Revistar (Barcelona). Participa Art Encontro (Galicia). Expo en la Xunta de Galicia (Santiago de Compostela). Obra a l'Ajuntament de Noia (Coruña).


  2009 - 2008

  Participa i organitza 2ª Ruta d'Art (Castelló d'Empúries). Exposició al Centre Cívic de Pau (Girona). Forma part del Llibre d'Or del Castell de Quermançó. Col·lectiva a la Petita Roma. Galeria d'Art Odena's (Tarragona). Col·lectiva en ARTERIA. Monzón (Huesca). Mostra a VERCINE ART FAIR. Forli (Itàlia). Exposició en el cim mundial de l'aigua (EXPO SARAGOSSA 2008). Exposició MUSEU "PIA ALMOINA". (Catedral de Barcelona). Exposició Galeria GLOBAL ART (Barcelona). Participa i organitza 1ª Ruta d'Art (Castelló d'Empúries).


  2007 - 2006

  Fira Artz (Saragossa). Cartell de la Final de la Copa del Rei. Basquet amb cadira de rodes. Expo a Valencia (Sala Alameda). Participa a la Fira Internacional d' Art de Shangai (China).


  2005 - 2004

  Col·lectiva Espai d’Àrts Plàstiques ACEA (Barcelona). Presentació - Exposició i llibre dels Paisatges de l'escriptura (Castelló d'Empúries). Participació al Pavelló d' Art nº 57 de la "Feria Internacional" (Frankfurt). Col·lectiva Espai d’Àrts Plàstiques ACEA (Barcelona).


  2003 - 2001

  Exposició "El Meu Romànic". Exposició a l'Espai d'Art del Celler Espelt (Vilajuïga). Col·lectiva Espai d’Àrts Plàstiques ACEA (Barcelona). Obra repartida. (Bèlgica, Holanda, França). Obra permanent Art i Traça (Olot). Espais d’Art ACEAS (Bcn). Mostra Galeria Eduma Linares (Jaén). Cartell de la 2ª Mostra de la Flor (Castelló d’Empúries).


  2000 - 1999

  Obra permanent Art i Traça (Olot). Cartell de la 2ª Mostra de la Flor (Castelló d’Empúries). Participa al 6é. Saló internacional de d’Àrts Plàstiques (Bcn). Col·lectiva Galeria Paul Klee Saelica (Cuenca). Mostra Castell Mora de Rubielos (Teruel). Mostra al 7é Saló internacional de d’Àrts Plàstiques (Bcn). Mostra Galeria Hexalfa Lisboa (Portugal). Col·lectiva Palau de Fires i Congressos (Reus). Quadre de la 1ª fase de restauració de l’Orgue de la Parroquia de Santa Maria (Castelló d’Empúries). Participa al 4t. Saló internacional d’Àrts Plàstiques (Bcn). Col·lectiva l’Havana (Cuba). Individual Casa de Cultura (Port de la Selva). Trofeo “Remo Brindisi” a la 7ena Mostra Internacional d'Art Contemporani Castello Estense de Mesola (Italia). Exposició a “Goya Aragon” (Zaragoza). Exposició 25 artistes internacionals “Espai d’Art BM” (Granollers). 3r. Premi al 4t. Saló internacional d’Àrts Plàstiques (Bcn).


  1998 - 1997

  Obra permanent Art i Traça (Olot). Col·lectiva a l’exposició homenatge a Joan Ponç, Sala Vienés, Casa Fuster (Bcn). Participa al 42è Saló internacional d’Àrts Plàstiques de la Ville de Beziers (França). Col·lectiva Palais des Rois de Majorque, Perpinyà (França). Mostra d’artistes 15ena edició Internacional Sermandiras (París). Participa a l’exposició subhasta d’art (pro Cambril, església de Santa Teresina) (BCN). Exposició individual Galeria “Els Encants” (Anglès). Participa al 2n Saló internacional de d’Àrts Plàstiques (Bcn). Premi concurs de Pintura Doctor Verdaguer (Mieres).


  1996 - 1995

  Exposició individual y Col·lectiva a “La Caixa” (Castelló d’Empúries - Palamós). Col·lectiva Escola Municipal d’Arts Plastiques (Llançà). Exposició individual a la Casa de Cultura (Girona). Exposició individual a Ample Galeria (Banyoles). Col·lectiva “15 anys de l’escola de Joan de Palau”.


  1994 - 1993 - 1992

  Forma part del llibre 15 anys d’estudi d’art de Doménech Fita. Exposició individual a “La Caixa” (Banyoles). Exposició individual (Lloret de Mar). Col·lectiva a la Casa de la Cultura (Girona). Individual al restaurant “ El Trull” (Lloret de Mar).